Aranea

O nama

rawpixel-633841-unsplash-copyright.jpg

Posvećeni pouzdanoj usluzi

Naš pristup

Kvaliteta projektne prijave ovisi o mnogim čimbenicima koje treba uzeti u obzir, uskladiti projekt sa svrhom natječaja, ciljevima, prihvatljivim aktivnostima, troškovima i mnogim drugim parametrima. Pripremu projektnih prijedloga i provedbu projekata radimo u skladu s najvišim profesionalnim standardima i razvijenom metodologijom koja jamči kvalitetne rezultate i prolaznost projekata.

Zašto mi? Zato što angažiranjem nas, Vaš projekt postaje i naš. A mi se za naše projekte borimo, štitimo ih i trudimo da budu što uspješniji.

Nalazimo pravo

Aranea je osnovana 2004. godine, a više od 8 godina bavi se isključivo savjetovanjem  poduzetnika i institucija s ciljem uspješnog korištenja sredstava iz EU fondova. Tijekom godina razvili smo se u vrlo uspješno poduzeće, s velikim iskustvom i brojnim, uspješno realiziranim klijentima. Razvili smo mrežu kontakata i suradnju s brojnim ekspertima, što nam pomaže da rješavamo probleme naših klijenata. Kontinuirano usavršavanje i razvoj vještina članova našeg tima je filozofija koje se dosljedno i uporno pridržavamo.

TKO SMO MI?

ANA VEDE, direktorica, avede@aranea.com.hr – diplomirani ekonomist, smjera financije Sveučilišta u Puli. S dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata za prijavitelje iz područja poduzetništva, inovacija, kulturne baštine, revitalizacije brownfield područja, poljoprivrede i ruralnog razvoja,obrazovanja, deinstitucionalizacije usluga iz socijalne skrbi, turizma, urbane sigurnosti, energetske učinkovitosti, prekogranične suradnje, Erasmus+… Završila obrazovne programe PMP-Project management professional, Project finance adviser, Program izobrazbe u području javne nabave.. Pripremala i provodila poslovnu edukaciju i certifikaciju poslovnih kompetencija, i program „Priprema i provedba EU projekata“ na Sveučilištu u Puli. Voli putovanja s obitelji, šetnje u prirodi i uz more sa svojim psom, dobre i vrijedne ljude.

IVONA RUPIĆ, projekt menadžerica, ivona@aranea.com.hr – magistra poslovne ekonomije sa diplomom Sveučilišta u Puli. U ARANEA-i radi kao voditeljica projekata, pružanjem kompletne usluge klijentima u pripremi i provedbi njihovih projekata. Pouzdana, temeljita i vrijedna skrbnica projekata naših klijenata, pamti detalje projekata godinama unazad i pazi na odgovarajuće arhiviranje dokumentacije.  Glavna i odgovorna što je naš ured divno prigodno ukrašen u vrijeme Adventa. Slavonska duša na pulskoj adresi i strastvena ljubiteljica kave, cvijeća i životinja.

JAKOV CIPURIĆ, projekt menadžer, jakov@aranea.com.hr – sveučilišni prvostupnik ekonomije, uskoro mag poslovne ekonomije. Nakon višegodišnjeg angažmana u civilnom sektoru, volontiranja i sudjelovanja u različitim projektima i inicijativama, nastavlja se profesionalno razvijati kroz cjeloživotni program obrazovanja; Priprema i provedba EU projekata pri FET-u u Puli. Prvi susreti s projektima dogodili su se zahvaljujući Erasmus prilikama, iskustvo pripreme i provedbe projekata prije Aranea-e stječe radom kao vježbenik za EU projekte i spomenutim volonterskim angažmanima. Sistematičan i vrijedan timski igrač, s afinitetom za područja socijale i obrazovanja. Voli životinje i prirodu te obožava putovati.

Aranea je članica HUP- Udruge profesionalaca za fondove Europske unije (HUP-EUPRO).

Preporuke

Aranea

Tražite Partnera?

Aranea je članica HUP- Udruge profesionalaca za fondove Europske unije (HUP-UPFEU)